Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer

Sportmassage

Reacties van voormalig cursisten

Onderdeel van het opleidingsplan en kwaliteitsbeleid zijn de evaluaties. In de eindevaluatie, voordat het praktijkexamen wordt afgenomen, vragen wij de cursist oa. ook input te leveren voor onze site om daarmee ook potentiële cursisten te inspireren. 

V. Berendsen: "De lessen en het resultaat ervan zijn boven verwachting. Ze worden plezierig, duidelijk maar ook gevarieerd gegeven. De docenten staan erg open voor vragen en opmerkingen. Ik heb van de opleiding genoten. Het heeft mijn leven in alle opzichten verrijkt". 

Harry Preusterink: "Het is erg belangrijk dat de cursisten zich goed voorbereiden (volgens de studieplanner), zodat de vragen in de lessen relevant zijn en de docenten het tempo erin kunnen houden. De sheets als aanvulling op het boek Snellenberg hadden meerwaarde. Uiteindelijk bleek het een pittige cursus, waarbij je je niet kon veroorloven te verslappen. Bij aanvang van de cursus heb ik een formulier ingevuld met mijn verwachtingen. Een ervan was, dat ik van de docenten kwaliteit verwachtte. Daar hebben de dames ruimschoots aan voldaan".

Anoniem: "Marijke en Manon geven duidelijke uitleg aan zowel theorie als praktijk. De stof wordt op begrijpelijke wijze uitgelegd middels slides".

Sabine Brands: 'Ontzettend veel geleerd in een relatief korte periode van zeer professionele docenten. Het is zeker een pittige opleiding, maar je wordt goed begeleid naar het examen toe. Vooral het proefexamen is echt een pre. Heel blanco begonnen aan de opleiding, maar nu zeker van plan om door te gaan in dit vak'.

René Brummelhuis: "Ik zou iedereen die sportmassage zou willen gaan doen, OSNO aanbevelen. De dames doen hun uiterste best de stof , zo goed mogelijk over te brengen. Soms was het best wel lastig, met name de hoeveelheid, echter gaven ze je wel het vertrouwen dat alles goed komt. Top. "

Frank Heitbrink: " Goede opleiding in een prettige sfeer met goede en gemotiveerde docenten. Onderschat niet de tijd die geïnvesteerd moet worden. Het is een echte opleiding en niet zo maar een cursus".

René Krommendijk: "Tijdens de eerste les kom je er achter dat je er veel voor moet doen maar aan het eind krijg je er veel voor terug, zoals een gedegen kennis en veel ondergrond. Dankzij het wekelijks blijven oefenen met je praktijkpartner hebben we elkaar er doorheen gesleept en zijn beide in een keer geslaagd.Ik kon na het examen al direct starten bij een voetbalteam en een professionele wielerploeg. Opmerkelijk genoeg krijg ik veel complimenten voor toegepaste massages en tapings die door mijn voorganger nog nooit waren toegepast (zoals taping van een Hamstring en een kuit blessure). De verscheidenheid van deze beide sporten houd mij lekker alert. Mijn plan is om blessurepreventie er achteraan te gaan doen."

Remko Wemmenhove: "Sportmassage Noord- en Oost Nederland heb ik ervaren als een uitmuntend opleidingsinstituut. Door de twee professionele docentes zijn we op een goede wijze klaargestoomd voor de examens. Ik heb de deskundige en plezierige manier van werken zeer gewaardeerd. Ik zal dan ook een ieder die deze opleiding wil gaan doen, aanraden om dit te doen bij OSNO."

Antoinette van Dijk: "Ik heb met heel veel plezier de opleiding Sportmassage gevolgd. De opleiding is pittig, je moet er wel voor werken, maar Marijke en Manon doen hun uiterste best je goed voor te bereiden. Met veel kennis van zaken, enorm enthousiasme en echte interesse voor hun vakgebied."

Yvonne Smit: "Een heel plezierige, interessante en gedegen opleiding. De soms zware kost wordt sappig opgediend door twee professionele dames die een goede balans gevonden hebben tussen het geven van de theorie- en praktijklessen. Je wordt in korte tijd klaargestoomd voor de examens. Ze doen er alles aan om de stof begrijpelijk te maken en jou te kunnen laten slagen! Let wel, het gaat niet vanzelf! Je moet er veel tijd en energie insteken. Met al deze ingrediënten ben je op weg naar erkenning!"