Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer

Sportmassage

Informatie-avond

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je voordat je aan een dergelijke opleiding begint nog vragen hebt en/of wel eens een kijkje wilt komen nemen. Schroom niet te bellen of te mailen, en vooral ook eens langs te komen.

Wij hebben geen speciale informatie-avond voor de cursus Sportmassage, maar nodigen je uit om -in overleg met ons- een les in Zwolle / Deventer mee te draaien. We vertellen je dan over onze opzet van de opleiding, laten je de boeken zien en belangrijk, je kan zien hoe de praktijklessen gaan en vooral ook meedoen. Indien de lessen zijn afgelopen, kunnen we je voor een informatief gesprek ontvangen in Deventer.