Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer

Vormgeven van je carrière

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit 6 dagdelen verspreid over ca 4 maanden. Je gaat aan de slag met jouw profiel en jouw arbeidsvreugde. Diverse routes voor het vak van sportmasseur passeren de revue. Ook wordt aandacht geschonken aan de financiële en fiscale aspecten. Deze cursusdag wordt verzorgd door Administratiekantoor Willems. Tot slot wordt concreet gewerkt aan een meerjarenplan: wat ga jij concreet doen en wat heb jij concreet nodig om jouw persoonlijke doelstelling te realiseren. 

Studiebelasting

De cursus bestaat uit 6 dagdelen van effectief 3 uur. Daarnaast wordt in de voor- en nabereiding ca. 6 uur per cursusdag gevraagd. Dit maakt een totaal van zo'n 54 uur.