Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer

Vormgeven van je carrière

Voor wie is de cursus geschikt?

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen als sportmasseur. De beginnende sportmasseur en vooral ook de sportmasseur die al een paar jaar bezig is.

Als je open staat te ontdekken wat jij leuk en belangrijk vindt én wilt ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen. Om daarna (concreet) te bepalen hoe jij de komende jaren verder gaat ontwikkelen. 

Misschien wil je een eigen praktijk, of juist samenwerken met iemand anders. Of passen jouw kwaliteiten beter binnen een vereniging en wil je daar een 'slag' slaan. Wil je de sportkant op of juist de wellnesskant? Of wil je andere, nieuwe doelgroepen aanboren? Kortom, hele bekende vragen. Deze cursus helpt om hier antwoord op te krijgen. 

OSNO heeft dit concept ontwikkeld omdat we zien dat de kans op teleurstelling na enkele jaren op de loer ligt. De praktijk levert niet alles op wat ervan verwacht werd. Om diverse redenen. Ook zijn er sportmasseurs die na enkele succesvolle jaren niet goed weten hoe een vervolgstap te maken. Het is zo jammer om het enthousiasme en het talent niet goed te benutten

Uit een evaluatie: 

Joke schrijft: 
Een ideale manier om je bewust te worden van de (on)mogelijkheden van je dromen en ideeën en daarnaast het in beeld krijgen van nieuwe kansen en mogelijkheden. Het delen van elkaars bevindingen en vorderingen in een kleine groep werkte hierbij heel erg inspirerend en goed. Deze cursus geeft een goede ondersteuning voor zowel de “zoekende” als degene die de gewenste weg al redelijk in beeld heeft. Aan het eind heb je je bevindingen goed in beeld en verwerkt in een handzaam plan waar je mee verder kunt.