Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer

Vanaf 15 januari 2020 in Deventer op de woensdagavond 

LAATSTE KEER voorlopig:
16+17 november! In combi met Oncologie? korting 50 euro

LAATSTE KEER voorlopig. Vanaf 29 nov 2019! In combi met Ontspanningsmassage 50 euro korting

Laatste keer 2-daagse ETT: 18 okt + 22 nov. 15% korting

Privacy- en cookiebeleid

De website van OSNO Nederland ("de website") gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat wij naar uw browser sturen, zodat wij uw browser automatisch kunnen herkennen bij een herhaald bezoek aan de website. Cookies kunnen gegevens verzamelen die verbonden zijn aan het gebruik van de website, zoals welke pagina's zijn bezocht en de duur van een gebruikerssessie. Wanneer u gebruik van de website maakt, stuurt de cookie informatie terug aan ons.

De geldigheidsduur van een cookie is afhankelijk van de duur van je bezoek aan de website. OSNO Nederland bewaart een cookie niet langer dan noodzakelijk.

Wij maken gebruik van sessie cookies en permanente cookies:

  • Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's u bekijkt en welke opties u gebruikt. Wanneer u uw webbrowser afsluit, wordt de sessie beëindigd en wordt de cookie verwijderd.
  • Met behulp van een permanente cookie kan de website u bij een volgend bezoek herkennen, als u er bijvoorbeeld voor kiest om de volgende keer automatisch ingelogd te worden.

OSNO Nederland plaatst cookies die noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van de website. 

Als u helemaal geen cookies wenst te ontvangen, kunt u de instellingen van uw Internet browser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van de website gebruikmaken.

Alleen indien u hier vooraf toestemming voor hebt gegeven, plaatst OSNO Nederland cookies die niet strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van de website. Met behulp van niet-noodzakelijke cookies verzamelen wij informatie over uw websitegebruik en onthouden wij uw keuzes. Denk bijvoorbeeld aan welke pagina's zijn bezocht en de duur van een gebruikerssessie. Met behulp van deze cookies willen wij uw gebruikservaring op onze websites verbeteren. Indien u geen toestemming geeft voor het plaatsen van cookies, dan worden deze cookies geblokkeerd.