Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer

Sportmassage

Examenvoorbereiding herkansers OSNO

Heb je je diploma in eerste instantie niet gehaald, dan biedt OSNO de mogelijkheid om je voor te bereiden op de herkansingsronde. 

In gezamenlijk overleg worden hiervoor de momenten bepaald. Het aantal varieert tussen 2 en 4 ontmoetingen. Ieder blok zal 3 uur duren. De kosten zijn 25 euro per blok.  

 

 

Examentraining niet-OSNO cursisten


Ook voor niet-OSNO cursisten is het mogelijk om examentraining bij OSNO te volgen. Zowel voor theorie als praktijk. Inmiddels heeft OSNO al veel ervaring opgedaan bij het begeleiden van deze groep examenkandidaten. Voor de praktijkvoorbereiding wordt in twee dagen de punten op de 'i' gezet en leer jij regie te voeren op jouw eigen examen. De dagen worden afgesloten met een individueel proefexamen. Ook is er de mogelijkheid alleen een proefexamen af te nemen. Voor het theorie-deel wordt een individueel pakket gemaakt. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.